نخوابیدن کودک چه علتی دارد

ساخت وبلاگ

علت بی خوابی کودکان طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود و در نوزادان و کودکان بزرگتر ریشه‌های متفاوتی دارد. بی‌خوابی خردسالان درمان‌های متفاوتی دارد. نقطه مشترک این درمان‌ها این است که در بیشتر مواقع به دارو نیاز نیست. در ادامه بیشتر در مورد علت بی خوابی کودکان خواهیم گفت تا انتها همراه کلینیک گفتار درمانی و کاردرمانی رسا باشید.

چه میزان خواب کافی است؟

ساعات خواب توصیه شده در هر شبانه روز بسته به سن ممکن است متفاوت باشد. هر کودکی متفاوت است، بنابراین وقتی بگذارید تا بررسی کنید و بفهمید چه چیزی برای کودک شما بهتر است. در زیر یک فهرست راهنمای نمونه برای شما ارائه شده است:

  • ۰-۱۱ ماه – ۱۴ تا ۱۸ ساعت در روز
  • ۱-۲ سال – ۱۰ تا ۱۴ ساعت در روز
  • ۳-۵ سال – ۱۰ تا ۱۳ ساعت در روز
  • ۶-۱۳ سال – ۹ تا ۱۱ ساعت در روز
  • ۱۸-۱۴ سال – ۸ تا ۹ ساعت در روز

مشکلاتی که بی‌خوابی در کودکان ایجاد می‌کند:

  • خستگی در طول روز
  • رفتارهای مخرب
  • تغییر خلقیات
  • افسردگی
  • بیش فعالی
  • ناتوانی در تمرکز کردن
  • وارد کردن آسیب‌های ناگهانی به خود

برای بی خوابی چه بخوریم؟

برخی کودکانی که برای خوب خوابیدن تلاش می‌کنند، به منیزیم احتیاج دارند. یک خواب خوب برای ذهن و بدن سالم ضروری است اما گفتن این مفاهیم به کودک دشوار است. برخی کودکان به طور فزاینده‌ای از خواب ضعیف رنج می‌برند و مهم است که والدین اطمینان حاصل کنند که کودک به اندازه کافی می‌خوابد. شروع شهریور ماه برای بسیاری از کودکان به معنای استرس نزدیک شدن به ماه مهر است. در شهریور ماه همچنان هوا گرم‌ است و ترکیب استرس و گرما می‌تواند خواب شبانه را برای کودک دشوار کند.

برای آشنایی با علت نخوابیدن کودکان اینجا کلیک کنید.


روش های درمانی برای مقابله با بی خوابی در کودک چیست؟

اگرچه والدین اغلب می خواهند برای درمان بی خوابی فرزندشان به یک نسخه مراجعه کنند، اما یافتن هرگونه مشکل اساسی پزشکی یا روانی که ممکن است در ابتدا به درمان نیاز داشته باشد، بسیار مهم تر است.

به عنوان مثال، اگر کودک شما مشکلات تنگی نفس در خواب دارد، شب ها با صدای بلند خروپف می کند و یا مرتباً نفس کشیدنش متوقف می شود، ممکن است نیازمند به برداشتن لوزه ها و غدد لنفاوی خود باشد. یا اگر فرزند شما سرفه های مکرر شبانه دارد، ممکن است کنترل آسم او به خوبی صورت نگرفته باشد و به داروهای کنترل کننده دیگری نیاز داشته باشد.

هم چنین قرص های خواب آور که با تبلیغات به بازار عرضه می شود، برای مصرف کودکان توصیه نمی شود

اختلال بیش فعالی و بی خوابی در  کودک

درمان كودكان مبتلا به اختلال بیش فعالی و بي خوابي بسيار گیج کننده است، زيرا بسياري از علائم بي خوابي همانند علائم اختلال بیش فعالی است و درمان هاي اختلال بیش فعالی غالباً مي توانند باعث بي خوابي شوند.

اگر بی خوابی فرزند شما هنگام شروع داروی اختلال بیش فعالی یا افزایش دوز دارو بدتر شود، ممکن است دارو باعث این مشکل باشد. برای سایر کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی، این علائم واقعی اختلال بیش فعالی است که باعث می شود آنها در خواب مشکل داشته باشند و جای تعجب است که ، دوز کمی از محرک کوتاه مدت تحرک در بعد از ظهر یا عصر در واقع به آنها کمک می کند تا بخوابند.

امیدواریم این مقاله مفید بوده باشد.

کلینیک گفتار درمانی و کاردرمانی رسا...
ما را در سایت کلینیک گفتار درمانی و کاردرمانی رسا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کلینیک گفتار درمانی و کاردرمانی رسا rehabhouse بازدید : 163 تاريخ : چهارشنبه 27 بهمن 1400 ساعت: 1:30